Utifrån rådande omständigheter rörande Covid-19 behöver vi iaktta försiktighet och tänka i nya banor i och med att vi inleder säsongen 4 april.
Vi har ett stort antal stugor med medlemmar från olika delar utav landet vilket ökar risken för smittspridning inom gruppen. Därtill har vi ett tämligen stort antal medlemmar som tillhör riskgrupp utifrån ålder och andra underliggande sjukdomar. Styrelsen har landat i följande åtgärder som tillämpas från 4/4.

Vi stänger de offentliga toaletterna tillsvidare från 4/4 utifrån smittorisk.
De offentliga duschutrymmena aktiveras inte i och med vattenpåsättningen. Vi kan i nuläget inte säkerställa smittrisken för de som nyttjar duscharna eller för de som städar dessa. Viruset sprids via slemhinnor vilket blir än större i kontakt med vatten.
Uthyrningsrummen blir tillgängliga som vanligt med undantag av tillgång till toa/dusch.
Iaktta försiktighet och visa hänsyn vid vistelse på området. Vi är många som vistas på samma gemensamma yta.

Situationen ändrar sig dag för dag och vi återkommer med vidare information i takt med att vi ser hur detta utvecklar sig i samhället.

En reaktion på “Viktig information inför vattenpåsättningen

  1. Kan man inte lägga upp ett duschschema likt det som finns i tvättstugan och sätta in handsprit och desinficeringsmedel så man själv kan torka av de ytor man berört vi är en del som hyr ut våra stugor och då förväntar sig naturligtvis hyresgästerna tillgång till dusch mvh Ingela Swanljung stuga 74

Lämna ett svar